SOVOT-ACADEMIE

Wat is de Sovot-academie?
De Sovot-academie is hét platform voor medewerkers om laagdrempelig en snel de juiste workshop of scholing te vinden. Je kunt inschrijven voor de scholing(en) die jij interessant vindt. Deze scholingen zullen zoveel mogelijk plaatsvinden op een van onze scholen zodat je niet ver hoeft te reizen.

Waarom is er een Sovot-academie?
De Sovot-academie is in het leven geroepen om collega’s op een laagdrempelige manier te faciliteren voor hun professionele ontwikkeling.
De gedachte achter de Sovot-academie komt voort uit het “Strategisch beleidsplan 2021-2025”. Dit beleidsplan heeft als titel  “Tien Thema’s voor de Toekomst”, waarbij  Thema 4 gericht is op professionalisering.
Doel van dit thema is om vóór 2025 een rijk en aantrekkelijk scholingsaanbod voor medewerkers georganiseerd te hebben op Sovot-niveau. Op termijn willen we ook externe partners de mogelijkheid geven hieraan deel te nemen.

Wat biedt de Sovot-academie aan?
Inhoudelijk willen we het aanbod van de scholingen zo veel mogelijk laten aansluiten bij de wensen van alle medewerkers. Op dit moment zijn we vooral bezig om de juiste scholingen te zoeken gebaseerd op de enquête uit november 2021. Hiervoor benaderen we externe partijen en zijn we ook in gesprek met collega’s. Op deze manier proberen we ervoor te zorgen dat de scholing is afgestemd op alle drie de scholen.

Heb je zelf een suggestie over een scholing die je zou willen volgen of wil je zelf een scholing geven? Laat het ons weten via “Suggesties”. 

Heb je vragen en/of opmerkingen over de Sovot-academie?
Wil je meer weten, dan kun je het beste een mail sturen aan "academie@sovot.nl" of spreek een van onderstaande collega’s aan:
 

Beatrix College Koning Willem ll College Reeshof College
Pam Meulenberg (projectleider) Ad van Kleijnenbreugel Corné Gelderblom
Bjorn Bongaards   Dave van Iersel